Само преди няколко дни София Лорен отпразнува своя 89-ти рожден ден.

...
Само преди няколко дни София Лорен отпразнува своя 89-ти рожден ден.
Коментари Харесай

Спешната операция, която София Лорен е претърпяла - какво се случва с актрисата

Само преди няколко дни София Лорен отпразнува своя 89-ти рожден ден. Празненствата на легендата на италианското кино обаче са били леко помрачени от един случай.
 The Life Ahead, София Лорен, Оскари 2021 и какви върхове може да счупи актрисата
Рекордите, които София Лорен преследва с новия си филм

Очакванията са налице

От The Hollywood Reporter разбираме, че актрисата е претърпяла незабавна интервенция поради няколко фрактури, една от които на бедрената кост. Те са вследствие на неприятно рухване на Лорен в банята в дома ѝ в Швейцария.

Източник, непосредствен до София Лорен, твърди, че лекарите са оптимисти за възобновяване на актрисата, като за нея в този момент следва рехабилитация. Синовете ѝ Карло и Едоардо са до нея в болничното заведение.
 Снимка 635163

Новината за здравословните проблеми на Лорен идва единствено няколко дни преди тя да отвори ресторант в италианския град Бари, носещ нейното име. Актрисата трябваше да бъде удостоена и с почетно поданство от града, само че тази гала ще бъде отсрочена, тъй като всичките ѝ задължения в близко бъдеще са анулирани.

Последната обществена поява на 89-годишната София Лорен бе на стилното шоу на Armani, извършено във Венеция на 2 септември.  
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР